www.dependenta.ro

Dependenta Forum
It is currently Thu Sep 09, 2010 3:22 am

All times are UTC

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tratament dependenta alcool/droguri
PostPosted: Thu Oct 09, 2008 6:43 am 
Vizitator

This is a very interesting site. I want to know more about treatment dependenta alcool/droguri.
--------------------
lauran
http://www.alcoholtreatmentclinics.com

Profile  

Post subject: Re: Tratament dependenta alcool/droguri
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:35 am 
Vizitator

This very bad that day by day people are going to involve all these addiction and all. I think people should take some actions to remove it.

===================================================
Alcohol Rehabilitation

Profile  

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 1:37 am 
Membru

Buna tuturor, aveti grija de voi si stati departe de droguri. Stati cat de departe puteti de ele pentru ca pun stapanire pe viata voastra fara sa va dati seama si e pacat. Va spun din experienta, nu din carti.
Stay clean!

Last edited by soledad on Tue Nov 04, 2008 5:28 am, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 5:23 pm 
Membru

draga mea....eu iti zic,ca daca reusesti sa treci de perioada sevrajului fizic,vei reusii sa faci fata si la cel psihic,insa e nevoie de internare,nu trbuie sa iei metadoane sau chestii de genul,ci doar sa stai o mica perioada izolata de lumea care de inconjoara sa ai timp sa te gandesti in liniste la ce poti face pe viitor,sa iti pui lucruriile in ordine,sa te gandesti cum sa o iei de la capat,inteleg ca este greu,insa pentru a reusii sa te lasii de droguri trebuie sa te indepartezii de anturajul in care traiesti sa cauti oameni care au alte preocuparii,asemanatoare cu ale tale,sa faci ce iti place,sa faci sport sa mananci sanatos,sa inveti sa traiesti viata de la 0,ca si cum acum ti-ai fi nascut,sa te bucurii de fiecare clipa.In rest multa sanatate si vointa.
SI il mai poti contacta direct pe administratorul sitelui caci e psiholog si se ocupa cu aa ceva.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 29, 2008 10:06 am 
Membru

erena21 wrote:
draga mea....eu iti zic,ca daca reusesti sa treci de perioada sevrajului fizic,vei reusii sa faci fata si la cel psihic,insa e nevoie de internare,nu trbuie sa iei metadoane sau chestii de genul,ci doar sa stai o mica perioada izolata de lumea care de inconjoara sa ai timp sa te gandesti in liniste la ce poti face pe viitor,sa iti pui lucruriile in ordine,sa te gandesti cum sa o iei de la capat,inteleg ca este greu,insa pentru a reusii sa te lasii de droguri trebuie sa te indepartezii de anturajul in care traiesti sa cauti oameni care au alte preocuparii,asemanatoare cu ale tale,sa faci ce iti place,sa faci sport sa mananci sanatos,sa inveti sa traiesti viata de la 0,ca si cum acum ti-ai fi nascut,sa te bucurii de fiecare clipa.In rest multa sanatate si vointa.
SI il mai poti contacta direct pe administratorul sitelui caci e psiholog si se ocupa cu aa ceva.

maaaaare dreptate ai erena... am 10 zile de abstinenta :D ma simt minunat si sunt super fericita ca am scapat sper sa ma tina cat mai mult,,, sa nu va jucati niciodata cu heroina pentru ca e cea mai perversa... nu am luat nimic nici metadona nici suboxona nimic de genul asta am luat doar niste pastile de somn 3 zile si dupa nu am mai luat nimic, intradevar cu somnul e mai nasol adik nu prea reusesc sa adorm si ma cam chinui dar daca ar fi asta pretul pe care trebuie sa il platesc pt ce am facut e atunci e un pret mult prea mic, merita orice clipa de libertate... am rupt legatura cu singura pers care ar fi putut sa ma intoarca, nu stiu daca am facut bine ma simt o lasa intr un fel pentru ca nu am infruntat problema asta =si am preferat sa fug... dar repet la cat de perversa si periculoasa e heroina nu stiu cate sanse as fi avut sa mai renunt cu marfa langa mine... va pup si va implor... orice in afara de heroina credeti ma nu merita e moarte lichida!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC